Events

IBD & de kracht van MeditatieLive Webinar with Prof. Steven Laureys
Donderdag 27 April 19:30 – 20:30

Live Webinar

  • Wat doet meditatie met je brein?
  • Wat is de impact van meditatie op je stressniveau en immuunweerstand?
  • Wat kunnen de wetenschappelijke voordelen zijn van mediteren?

Professor Steven Laureys, neuroloog en neurowetenschapper zal tijdens het webinar “IBD & de kracht van meditatie” een antwoord geven op deze vragen.

Dit webinar wordt in aanloop naar Wereld IBD georganiseerd door de patiëntenvereniging CCV met ondersteuning van Galapagos.

Inschijven kan via
IBD en de kracht van meditatie | Crohn & Colitis ulcerosa Vereniging vzw (ccv-vzw.be)

Spreker

Professor Steven Laureys

Professor Dr. Steven Laureys is een bekroonde wereldberoemde neuroloog, popularisator van hersenwetenschappen en bestsellerauteur. Hij doet al meer dan 25 jaar baanbrekend onderzoek naar de menselijke geest. Hij onderzoekt de menselijke geest met behulp van de nieuwste technologieën voor hersenbeeldvorming en wearables om het bewustzijn in coma, bijna-doodervaringen, hersenschudding, anesthesie, hypnose, meditatie, trance en droomtoestanden te beoordelen. Hij heeft niet minder dan indrukwekkende 500+ peer-reviewed wetenschappelijke papers geschreven, en hij heeft een H-index van 120+. Verder heeft hij verschillende boeken gepubliceerd, waaronder The Neurology of Consciousness, en populaire boeken, zoals de internationale bestseller "The No-Nonsense Meditation Book" (in samenwerking met de boeddhistische monnik Matthieu Ricard).

Source: Speaker | Mysite (drstevenlaureys.org)